Brede Høker er din lokale købmand, kiosk, bager & café i Brede

I vores købmandsbutik står vi klar fra morgenstunden med friskbrygget kaffe, dejlig morgenmad og hjemmebagt brød. Du kan slå dig ned hos os, nyde udsigten og find roen eller tage din morgenmad med dig videre ud i dagen.

Til frokost og helt til sen eftermiddag serverer vi lækre sandwich, salater og smørrebrød og selvfølgelig lækre kager og bagværk til kaffen.

Vi skifter løbende ud og får nyt på tavlen, så husk at kigge efter eller bare kig ind.På hylderne i købmanden har vi sat nøje udvalgte kvalitetsprodukter og delikatesser, frugt og grønt i sæson, økologiske blomster, samt specialøl, vin, spiritus og meget mere.

Vores leverandører kommer tit forbi og fortæller og giver smagsprøver på Købmandsvarerne, så du får historien bag smagen med dig. Du kan altid købe vores bagværk med hjem alle ugens dage – der er både surdejsbrød, kanelsnurrer og gode kager blandt meget andet.

Husk bare at bestille i forvejen, hvis du har brug for at forkæle kollegerne på jobbet, skal have gæster eller på anden måde har brug for lidt mere end sædvanligt. Så har vi det klar til dig.